Omul legii din Poiana Mare, condamnat la închisoare cu suspendare a cerut o pedeapsă mai mică. Vezi aici ce au decis magistrați în acest caz!


Polițistul Dănuț Duță din Poiana Mare a fost condamnat anul trecut în luna iulie la trei ani de închisoare cu suspendare pentru trafic de influență. Omul legii a fost prins în flagrant în timp ce primea mită 200 de euro.
Dănuț Duță a făcut recurs împotriva sentinței date de Tribunalul Dolj, însă magistrații Craioveni i-au respins cererea ca nefondată. Decizia dată ieri nu este definitivă, ea putând fi atacată la Înalta Curte de Justiție și Casație.
Polițistul din Poiana Mare i-a promis unui bărbat din comuna Ghidici că o să îi rezolve un dosar contra sumei de 200 de euro. Bărbatul era cercetat pentru șpvire, alte violențe și amenințare.

Dănț Duță a fost prins în flagrant în Calafat în timp ce primea mită. Polițistul a spus în fața instanței că este nevinovat. Imediat după ce a fost arestat a cerut să se pensioneze, părăsind IPJ Dolj.

Agentul a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare pentru trafic de influență.
Sursa:lupamea.ro
Omul legii din Poiana Mare, condamnat la închisoare cu suspendare a cerut o pedeapsă mai mică. Vezi aici ce au decis magistrați în acest caz! Omul legii din Poiana Mare, condamnat la închisoare cu suspendare a cerut o pedeapsă mai mică. Vezi aici ce au decis magistrați în acest caz! Reviewed by Unknown on 23:48:00 Rating: 5

Aucun commentaire:

Fourni par Blogger.