Spectacol de senzație la Centrul Cultural din Calafat dedicat poetului Mihai Eminescu - VIDEO


Marți, 15 ianuarie, a avut loc un spectacol extraordinar de muzică și poezie susținut de tinerii și copii Centrului Cultural din Calafat (fosta sală a cinematografului). Manifestarea a avut loc în sala bibliotecii din cadrul centrului unde peste 100 de iubitori ai operei poetului Mihai Eminescu și-au dat întâlnire pentru a petrece o seară de neuitat.

Inițiatoarea acestei frumoase activități artistice a fost doamna Marinela Carauleanu,  coordonatoarea centrului, ajutată pentru partea muzicală de Adi Ciucu și Bădulescu Cosmin. Sala minibibliotecii centrului cultural a devenit neîncăpătoare, pe viitor autoritățile locale promițând că vor amenaja sala mare a fostului cimatograf. Printre cei prezenți s-au aflat Primarul Mircea Guță, Viceprimarul Doru Mitulețu, consilieri locali și oameni de cultură din Calafat. Ca întodeauna copii au fost la înălțime, cu momente poetice deosebite interpretate într-un stil original și pe acorduri muzicale, bucurându-se în același timp de toată aprecierea publicului.

VIDEO- prima parte

VIDEO- a doua parte

Sursa:http://actualitateacalafeteana.blogspot.ro/
Spectacol de senzație la Centrul Cultural din Calafat dedicat poetului Mihai Eminescu - VIDEO Spectacol de senzație la Centrul Cultural din Calafat dedicat poetului Mihai Eminescu - VIDEO Reviewed by Unknown on 23:32:00 Rating: 5

Aucun commentaire:

Fourni par Blogger.