Cetate - Şofer polonez prins băut la volanul unui tir

Un şofer de tir polonez s-a ales cu un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice duminică, când a fost prins conducând un tir, deşi avea o alcoolemie de... 1,37 mg/l.

 Duminică, la ora 17.00, un echipaj al Poliţiei Rutiere Calafat, care supraveghea traficul pe DN 56 A, în localitatea Cetate, l-a depistat Slawomir Karolak, de 38 de ani, cetăţean polonez, care conducea un tir, deşi era băut. Şoferul polonez a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la Spitalul Calafat, unde i-au fost recoltate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Poliţiştii doljeni au explicat că pe numele şoferului polonez a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

  Sursa:www.gds.ro
Cetate - Şofer polonez prins băut la volanul unui tir Cetate - Şofer polonez prins băut la volanul unui tir Reviewed by Unknown on 09:32:00 Rating: 5

Aucun commentaire:

Fourni par Blogger.