Șofer de 18 ani, din Calafat, prins cu 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat


Un tânăr de 18 ani, din Calafat, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism deși avea o concentrație alcoolică de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acum este cercetat penal.

Potrivit IPJ Dolj, ieri dimineață, în jurul orei 04.30, pe D.J. 561 A, în afara localităţii Ciupercenii Noi, polițiști din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală Poiana Mare aflați în serviciul de patrulare l-au depistat în trafic pe Robert P., de 18 ani, din municipiul Calafat, Dolj în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la Spitalul Calafat unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii doljeni au întocmit dosar de cercetare penală în cauză sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea a unui autoturism pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.
Șofer de 18 ani, din Calafat, prins cu 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat Șofer de 18 ani, din Calafat, prins cu 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat Reviewed by Unknown on 02:21:00 Rating: 5

Aucun commentaire:

Fourni par Blogger.