Eroare la Facebook. Problema a afectat milioane de utilizatori


Reţeaua de socializare Facebook a întâmpinat o serie de dificultăţi care a afectat modul de navigare al utilizatorilor săi. Persoanele logate pe Facebook erau redirecţionate de pe diverse pagini web pe pagina de start a reţelei de socializare.

"Pentru o perioadă scurtă de timp a existat o eroare care redirecţiona utilizatorii de pe anumite portaluri web pe pagina Facebook.com. Problema a fost rezolvată rapid", a explicat Facebook, potrivit publicaţiei americane Huffington Post.

Pentru aproximativ o oră foarte multe persoane de pe Twitter, inclusiv o serie de editori ai Huffington Post, au observat că în momentul în care accesau site-uri precum Reuters.com, Soundcloud, Business Insider sau Huffington Post, erau redirecţionaţi pe o pagină cu eroare a reţelei de socializare Facebook.

Potrivit Buzzfeed redirecţionarea se producea doar în cazul persoanelor care erau în acel moment logate pe conturile lor de Facebook.

The Next Web relatează că această problemă s-ar fi putut întâmpla din cauza Facebook Connect, o aplicaţie care permite utilizatorilor să se conecteze prin intermediul conturilor lor cu reţeaua de socializare.
Eroare la Facebook. Problema a afectat milioane de utilizatori Eroare la Facebook. Problema a afectat milioane de utilizatori Reviewed by Unknown on 05:29:00 Rating: 5

Aucun commentaire:

Fourni par Blogger.